Het slim omgaan met de ruimte die je hebt vereist nogal wat creativiteit. We wonen nu eenmaal niet allemaal in een grote woning cq villa. Ik zelf woon in een kleinere eengezinswoning waar het ook af en toe schuiven is. Sowieso heb ik in de woonkamer geen grote meubels staan. Juist om wat ruimte over te houden om me heen. Omdat ik ‘kleiner’ woon ben ik op zoek gegaan naar interessante oplossingen om ruimte te creëren, Ik heb bijvoorbeeld een schuin dak in een slaapkamer. Onder het dak heb ik ruimte over. Nu zijn het van die slappe schuifdeurtjes gemaakt van spaanplaat. Daar moeten toch hele andere en praktische oplossingen voor zijn? Je kan er lades onder maken, mooie kasten onder maken of een bankje.

 

En wat kunnen we doen met de wasmachine en droger. Zelf heb ik er een plank boven. Ze staan naast elkaar met er boven een plank. Erg makkelijk om even snel de was op te vouwen. Bij mij is het heel eenvoudig. Nu ik goed heb rond gekeken wordt het tijd dat ik dat ga veranderen want hieronder staan wat ideeën wat wassen veel leuker maakt. Alles netjes op orde en bij de hand. Dit is wat vrouwen willen.

Zo zijn er ook altijd weer die kasten, onder de trap. Of het is een provisie kast of er ligt een hoop troep of het is een loze ruimte. Zonde want ook daar kan je toch heel wat leuks mee doen en veel ruimte besparen. Kijk maar:

 

En om het nog mooier te maken in huis, wat denk je van de onderstaande slim-met-ruimte-oplossingen

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.