In de tuin
 • Lavendel

  Door Thuis-Magazine kijk ik veel op internet voor leuke ideeën. Ik kijk meer om me heen en mijn familie g ...

  Door Thuis-Magazine kijk ik veel op internet voor leuke ideeën. Ik kijk meer om me heen en mijn familie gaat daar automatisch in mee. Mijn broer stuurde mij een foto van een winkel in Marbella in Span ...

  Lees meer
 • DIY plantenbakken

  Als je van planten houdt en van de tuin met leuke sfeervolle plantenbakken dan weet je ook hoe veel het k ...

  Als je van planten houdt en van de tuin met leuke sfeervolle plantenbakken dan weet je ook hoe veel het kost om een plantenbak te kopen. Hoe leuk is het dan om zelf creatief bezig te zijn en er zelf e ...

  Lees meer
 • De Franse tuin

  Veel mensen dromen van een Franse tuin. Het is sfeervol, mooi en bestaat uit veel mooie elementen. Een ec ...

  Veel mensen dromen van een Franse tuin. Het is sfeervol, mooi en bestaat uit veel mooie elementen. Een echte Franse tuin bestaat uit onder andere veel verschillende bloemen en planten. Vooral de druif ...

  Lees meer
 • Lente opruim tips

  Het nieuwe buitenseizoen is weer los gebarsten! Om er tip-top bij te zitten vind je op de website de mooi ...

  Het nieuwe buitenseizoen is weer los gebarsten! Om er tip-top bij te zitten vind je op de website de mooiste sferen en beste ideeën voor het terras. En natuurlijk ook de last-minute opruimtips voor de ...

  Lees meer

Send this to friend