Ook onze trouwe viervoeters, daar bedoel ik onze honden en katten mee houden van het ‘thuis gevoel’.

En waar kan je die meer vinden dan in hun eigen vertrouwde mandjes. Zeker met de kou weer in aantocht zullen ze er vaker in liggen. Ook de huisdieren zoeken de warmte op. Je kan natuurlijk een mand in de winkel kopen, er zijn hele leuke en praktische mandjes maar wat is nou leuker om zelf weer aan de slag te gaan.

Met hout kan je alles maken, zo ook honden en kattenmandjes. Voor de katten zelfs complete huisjes. Je kan met verf de naam sjabloneren. Ook hier is weer van alles mogelijk. Van een oude trui kan je er een maken. Van een omgedraaide oude tafel en van oude fruitkisten. Je kan ze zelfs met oude koffers maken. En dan nog boven elkaar zoals een stapelbed, voor de poezen. Een oude tv kan je er zelfs voor gebruiken.  Of gewoon een lap stof onder de stoel vastbinden en dan heb je een hangmat. Voor ieder honden of poezen ‘wil’ is er wel wat leuks te maken. Ik heb er aantal op een rijtje gezet voor je. Eerst de houten exemplaren:

 

Hier onder heb ik een paar mandjes waarvan ik dacht: Hoe kom je er op? Heel origineel en leuk bedacht.

Onze huisdieren hebben recht op een lekker huis, een plek waar ze zich thuis voelen en welkom voelen. Zij horen er ook gewoon bij vandaar dit stukje. Zij verdienen een gespreid bedje in een liefdevol huis.

Veel dieren plezier!

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.