Krea d’IngeN

Ik neem graag even de tijd voor een bijzondere vrouw. Haar naam is Inge Nieuwenkamp. Inge is ontzettend creatief. Zij maakt de mooiste dingen maar met een achterliggend gedachtegoed  waar ik jullie heel graag kennis mee wil laten maken voor jezelf of om misschien wel andere mensen te kunnen helpen.

 

In mijn zoektocht op internet voor Thuis-Magazine en misschien ook wel een beetje voor mijn eigen ik, ben ik Inge tegen gekomen. Ik ben op zoek naar creativiteit en ideeën om vervolgens uit te gaan proberen en dan op Thuis-Magazine te plaatsen. Nu ben ik niet zo’n ervaren knutselaar maar wat ik nu wel besef is dat knutselen niet alleen leuk is maar ook zeker goed is voor de geest. Doordat ik gesso een ontzettend leuk middeltje vind om leuke dingen mee te maken kwam ik via gesso terecht bij Inge haar creatieve blogsite.

 

http://www.kreadingen.blogspot.nl/

Deze site staat vol met leuke ideeën om te maken maar ook ontzettend goed uitgelegd hoe je dat moet maken. Ik word meer en meer geinspireerd door deze mooie creaties. De wijze waarop Inge iets uitlegd, hoe zij andere mensen wil inspireren is heel bijzonder.  Door verder te kijken en te lezen kwam ik terecht op haar andere website.

 

vlinder

Uit de wirwar van een lijn,
duikt een vlinder op,
niet perfect, maar goed genoeg,
zich nog ontplooiend,
een belofte,
meegedragen op de stroom
van het leven

 

 

 

 

 

http://www.ingenieuwenkamp.nl/

Deze site gaat in eerste instantie over het beeldend begeleiden van mensen om tot inzicht en antwoorden te komen, door ‘beeldend en verbeeldend werken en verwerken’.Het doel van haar workshops is de kracht van beeldtaal te laten ervaren en inzicht te krijgen in persoonlijke thema’s (Dat is mede afhankelijk van het thema van de workshop)

 

Enfin, ik kan hier van alles gaan vertellen over deze inspirerende sites en deze bijzondere vrouw maar ik denk dat Inge Nieuwenkamp dit beter zelf kan vertellen.

 

 

Laat je meenemen en inspireren door deze mooie creaties  en als je denkt dit kan ik allemaal niet, raad ik je aan om eens een workshop te volgen bij haar. Deze zijn leuk, leerzaam en betaalbaar.

Heel veel knutsel en lees plezier met deze inspirerende sites!